Ένα χωραφάκι στα σύννεφα - ΓΡΑΦΕΙΝ
ΓΡΑΦΕΙΝ

Ένα χωραφάκι στα σύννεφα

Ένα κομμάτι γης ποθούσε! Θα το αγόραζε με τα χρήματα της σύνταξης  και θα έστηνε τη φάρμα του. Και τι δεν θα είχε μέσα; Από φρούτα και λαχανικά μέχρι κότες, κουνέλια, περιστέρια, κατσίκες, οπωσδήποτε μία γελάδα κι ένα ζευγάρι γουρούνια.

Κλείσαμε πίσω μας την πόρτα του γιατρού εκείνο το βροχερό απόγευμα παγωμένοι, αμίλητοι, μουδιασμένοι. Με αγκάλιασε και μου είπε: «Μη στεναχωριέσαι βρε χαζούλα! Εγώ μια φορά θα το φτιάξω το χωραφάκι μας. Μόνο που θα είναι εκεί ψηλά στα σύννεφα».

Από τότε κάθε φορά που βρέχει αναζητώ στα μελανά σύννεφα που δεσπόζουν στον ουρανό τον πατέρα και το χωράφι του…

Σου άρεσε;

Διάλεξε τα αστέρια που επιθυμείς!

Μέσος όρος 5 / 5. Σύνολο ψήφων: 10

Δεν υπάρχουν ψήφοι! Γίνε ο πρώτος που θα βάλει αστεράκια.

Ελένη Καραγιάννη

Η Ελένη Καραγιάννη γεννήθηκε το 1969 στη Βέροια. Σπούδασε κλασική φιλολογία στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου ειδίκευσης στις Επιστήμες Αγωγής. Είναι παντρεμένη, μητέρα ενός παιδιού κι εργάζεται ως φιλόλογος στο Γενικό Λύκειο Μακροχωρίου Ημαθίας. Θεωρεί τη γραφή ψυχοθεραπεία. Αγαπά το διάβασμα, τη λογοτεχνία, το θέατρο, τον κινηματογράφο, τα ταξίδια, τους ανθρώπους με καθαρό βλέμμα και λαμπερό χαμόγελο. Κείμενά της έχουν δημοσιευτεί στον έντυπο κι ηλεκτρονικό τύπο, έχουν διακριθεί σε λογοτεχνικούς διαγωνισμούς και περιλαμβάνονται σε συλλογικές ανθολογίες. Είναι υπεύθυνη έκδοσης του ηλεκτρονικού λογοτεχνικού περιοδικού ΓΡΑΦΕΙΝ.

error: www.grafein.gr