ΓΡΑΦΕΙΝ

Το “Γράφειν”

Καλωσορίσατε στο Γράφειν! Τι είναι το Γράφειν; Ένα ηλεκτρονικό λογοτεχνικό περιοδικό που φιλοδοξεί να μετασχηματιστεί σε μία μεγάλη κοινότητα ανθρώπων με κοινό σημείο αναφοράς την αγάπη για τη γραφή.

Γεννήθηκε από την ανάγκη να συγκεντρώσω και να καταγράψω κείμενά μου που κατά καιρούς διαβάστηκαν στη σχολική τάξη και αναρτήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και εργασίες των μαθητών μου που προέκυψαν κατά τη διδασκαλία του μαθήματος της Λογοτεχνίας. Στοχεύει να παρακινήσει στη λογοτεχνική ανάγνωση και γραφή και να αναδείξει την ομορφιά και τη δύναμη της τέχνης του λόγου. Γι’ αυτό, συνεχώς θα εμπλουτίζεται με γραπτά δικά μου, των μαθητών μου (οι teenγραφείς του Γράφειν) αλλά και φίλων που ιχνηλατούν τα προσωπικά τους εκφραστικά μονοπάτια.

Αν ανήκετε σε αυτούς που τολμούν να στριμώχνουν μέσα στις λέξεις όλα όσα αξίζει να ειπωθούν και να διαβαστούν, ελάτε στην παρέα μας. Ελάτε να γνωριστούμε και να επικοινωνήσουμε μέσα από τις συγγραφικές φωνές μας. Αν πάλι ανήκετε στην τάξη των αναγνωστών, είστε εξίσου ευπρόσδεκτοι. Γιατί η γραφή καταξιώνεται μόνο μέσα από την ανάγνωση. Σας περιμένουμε να γράψουμε και να διαβάσουμε μαζί!

Για το Γράφειν
Ελένη Καραγιάννη

Nulla dies sine linea!
Ούτε μέρα χωρίς γραμμή!

error: www.grafein.gr