ΓΡΑΦΕΙΝ

Συντελεστές της σελίδας μας

Δείτε εδώ όλους όσους έχουν συνεισφέρει με τα κείμενα τους στη δημιουργία αυτού του ιστότοπου.

 

Ελένη Καραγιάννη

Η Ελένη Καραγιάννη γεννήθηκε το 1969 στη Βέροια. Σπούδασε κλασική φιλολογία στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου ειδίκευσης στις Επιστήμες Αγωγής. Είναι παντρεμένη, μητέρα ενός παιδιού κι εργάζεται ως φιλόλογος στο Γενικό Λύκειο Μακροχωρίου Ημαθίας. Θεωρεί τη γραφή ψυχοθεραπεία. Αγαπά το διάβασμα, τη λογοτεχνία, το θέατρο, τον κινηματογράφο, τα ταξίδια, τους ανθρώπους με καθαρό βλέμμα και λαμπερό χαμόγελο. Κείμενά της έχουν δημοσιευτεί στον έντυπο κι ηλεκτρονικό τύπο, έχουν διακριθεί σε λογοτεχνικούς διαγωνισμούς και περιλαμβάνονται σε συλλογικές ανθολογίες. Είναι υπεύθυνη έκδοσης του ηλεκτρονικού λογοτεχνικού περιοδικού ΓΡΑΦΕΙΝ.

Βέτα Χρυσοπούλου

Η Ελισσάβετ Χρυσοπούλου γεννήθηκε και ζει στην Καλαμαριά. Aπό μικρή της άρεσε να ξεδιπλώνει τις σκέψεις της στο χαρτί. Έχει εκδώσει την ποιητική συλλογή "Θάλασσα" (Εκδόσεις Μολύβι). Ακολουθεί και η δεύτερη ποιητική συλλογή "Συναισθήματα". Γράφει μικροδιηγηματα και παρακολουθεί μαθήματα δημιουργικής γραφής.

Ιωάννα Τόσκα

Μέλος της μαθητικής συγγραφικής ομάδας Teenγραφείς

Μαριάννα Μακαριάν

Η Μαριάννα Μακαριάν ζει στον Πειραιά. Ασχολείται με τη συγγραφή από την εφηβεία της. Ξεκίνησε με μικρά στιχάκια στο γυμνάσιο και σιγά – σιγά άρχισε να γράφει μεγαλύτερα κείμενα. Πλέον γράφει το δικό της μυθιστόρημα, εφηβική λογοτεχνία του φανταστικού, όπως κι ένα κείμενό της, της ίδια κατηγορίας, έχει εκδοθεί σε ανθολογία από τις εκδόσεις Συμπαντικές Διαδρομές.
Έχει σπουδάσει παιδαγωγικά σε ΙΕΚ και μέσα από τη σχολή ανακάλυψε πως μπορεί να γράφει και παραμύθια. Έχει στήριξη κι αυτό είναι που την βοηθά να συνεχίσει, από τους δασκάλους στη σχολή μέχρι τον οικογενειακό και φιλικό της περίγυρο. Αυτοί οι άνθρωποι είναι ο λόγος που πίστεψε πως μπορεί να το κάνει κι έτσι συνεχίζει.

Χριστίνα Μιχαηλίδου

Η Μιχαηλίδου Χριστίνα γεννήθηκε και μεγάλωσε σε ένα προάστιο του Πειραιά. Οι γονείς της από Καρδίτσα και Πόντο. Ένα ετερόκλητο κράμα πολιτισμών με σημαντικές μνήμες. Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, με μεταπτυχιακό στο ίδιο αντικείμενο. Εργάσθηκε πολλά χρόνια ως καθηγήτρια σε δημόσια και ιδιωτικά ΙΕΚ. Επίσης σε τμήματα Λογιστηρίου, Μάρκετινγκ και Ανθρωπίνου Δυναμικού. Από μικρό παιδί αγαπούσε το διάβασμα και τη λογοτεχνία. Η γραφή ήταν πάντα γι' αυτήν ένα θεραπευτικό ταξίδι ψυχής.
Γράφει ποιήματα, διηγήματα και το πρώτο της παραμύθι είναι προς έκδοση. Όνειρό της είναι να καταφέρει μέσα από τα κείμενα της να ταξιδέψουν και άλλοι άνθρωποι μαζί της.

Κατερίνα Χαραλαμπίδου

Μέλος της μαθητικής συγγραφικής ομάδας Teenγραφείς

Στέφανος Σύγκας

Μέλος της μαθητικής συγγραφικής ομάδας Teenγραφείς

Ηλίας Φιλιππίδης

Μέλος της μαθητικής συγγραφικής ομάδας Teenγραφείς

Πολυτίμη Μουρατίδου

Μέλος της μαθητικής συγγραφικής ομάδας Teenγραφείς

Ειρήνη Χιώτη

Η Ειρήνη Χιώτη γεννήθηκε το 1970 και μεγάλωσε στο Αγρίνιο Αιτ/νιας. Σπούδασε στο τμήμα Φιλοσοφίας - Παιδαγωγικής, στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης στη Διαχείριση Κρίσεων από το Γεωλογικό τμήμα του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει δημοσιεύσει τα πρώτα της παραμύθια στον έντυπο και ηλεκτρονικό εγχώριο τύπο, καθώς και στίχους και διηγήματα. Αγαπά τα ταξίδια, τη λογοτεχνία και τη δημιουργική μεταποίηση αντικειμένων στον ελεύθερο χρόνο της.

Κωνσταντίνα Μυλωνά

Η Κωνσταντίνα Μυλωνά γεννήθηκε στις 28 Νοεμβρίου του 1992 στην Κωνστάντα της Ρουμανίας και μεγάλωσε στην Κύπρο. Σπούδασε Ανθρώπινη Βιολογία στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας. Είναι ενεργό μέλος της Sci-co Cyprus (μη κυβερνιτικός οργανισμός, με στόχο την επικοινωνία της επιστήμης) παράλληλα διδάσκει βιολογία σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου, μάλιστα επί δύο συναπτά έτη, ήταν μέλος στο Science for kids του TALENTO Sports Academy.

Κωνσταντίνος Μπασούρης

Ο Κωνσταντίνος Μπασούρης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1984. Αποφοίτησε από το Τμήμα Φιλοσοφικών και Κοινωνικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Κρήτης και είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στην Εγκληματολογία. Έχει παρακολουθήσει το Μονοετές Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Μεταφραστών. Λατρεύει τη μουσική, τη λογοτεχνία και τη γραφή, τα ταξίδια, το θέατρο και την καλλιτεχνική έκφραση εν γένει. Ερασιτέχνης μουσικός, ασχολείται με τη στιχουργική από μικρή ηλικία. Ποιήματά του έχουν διακριθεί σε πανελλήνιους λογοτεχνικούς διαγωνισμούς. Θεωρεί τη λειτουργία της τέχνης ως θεραπεία της ψυχής και επιδιώκει την επίτευξη της ισορροπίας και αρμονίας στην καθημερινότητα. Μότο: η τέχνη είναι πνοή.

Όλγα Τσιφοπούλου

Η Όλγα Τσιφοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Γρεβενά. Εργάσθηκε πολλά χρόνια στον τραπεζικό τομέα. Πάντα έγραφε τις σκέψεις της στο χαρτί. Ό,τι την ενθουσίαζε και ό,τι την προβλημάτιζε. Γράφει διηγήματα και ποιήματα καταγράφοντας με αυτόν τον τρόπο τις σκέψεις της και τα συναισθήματά της.

Σοφία Ταγκαλίδου

Μέλος της μαθητικής συγγραφικής ομάδας Teenγραφείς

Μαρία Παράφορου

Μέλος της μαθητικής συγγραφικής ομάδας Teenγραφείς

Ελένη Βασιλείου-Αστερόσκονη

Mε καταγωγή από την Κρήτη, η Ελένη Βασιλείου-Αστερόσκονη, είναι αυτοδίδακτη ζωγράφος και ποιήτρια. Με ατομικές εκθέσεις ζωγραφικής και συμμετοχές σε ομαδικές, κυρίως φιλανθρωπικού χαρακτήρα, σε Ελλάδα και Γερμανία. Έχουν εκδοθεί τρεις ποιητικές συλλογές της, ένα θεατρικό έργο της, μια σειρά παιδικού εικονογραφημένου βιβλίου, αφιερωμένη στον αγώνα κατά του παιδικού καρκίνου. Έχει διακριθεί σε Λογοτεχνικούς διαγωνισμούς και έχει βραβευτεί για το έργο της στον Πολιτισμό.
Δημοπρατεί ζωγραφικά της έργα, για περιπτώσεις παιδιών που χρίζουν άμεσης ανάγκης, για θέματα υγείας. Έχει δημιουργήσει την «Ομάδα της Καλοσύνης« που βοηθάει τα «δυνατά» παιδιά που ζουν αντιμετωπίζοντας με γενναιότητα, τις πιο δύσκολες καταστάσεις υγείας και παλεύουν με τον καρκίνο.

Τάκις Τζίβας

Γεννήθηκε στο Θάνα Αρκαδίας. Γόνος πολύτεκνης οικογένειας. Στα 18 του χρόνια ξενητεύθηκε στην μακρινή Αυστραλία για μια καλλίτερη ζωή. Εργάστηκε πολύ σκληρά κάτω από αντίξοες συνθήκες, πολύ γρήγορα κατάλαβε την ματαιότητα της ζωής του μετανάστη. Εκεί συνέγραψε το πρώτο του έργο "Ξενητειά το γλυκό δηλητήριο".
Έζησε για 14 χρόνια περίπου στην Αυστραλία. Παντρεμένος με την εκλεκτή της καρδιάς του Δήμητρα, απέκτησαν δύο λατρεμένα παιδιά και σήμερα ζει και δημιουργεί στην Τρίπολη. Αγαπημένο του άθλημα είναι το Σκάκι, έχει διατελέσει δάσκαλος σε μικρές ηλικίες για την εκμάθηση του σπουδαίου αυτού αθλήματος. Μέλος των Αρκάδων λογοτεχνών έχει εκδώσει πέντε έργα και μερικές δεκάδες στίχους - τραγούδια.
Βιβλιογραφία: Ξενητειά, Ανθηδών, Δροσοφίλημα. Σπουδή στο σκάκι, Σκιές.

Κωνσταντίνος Χατούπης

Χρήστος Ντικμπασάνης

Ο Χρήστος Ντικμπασάνης είναι καθηγητής, ποιητής, συγγραφέας και μελετητής των θρησκειών. Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1961, όπου και τελείωσε τη Θεολογική Σχολή του ΑΠΘ. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στη Θρησκειολογία και υποψήφιος διδάκτορας του Πανεπιστημίου της Δυτικής Μακεδονίας. Γράφει ποίηση, δοκίμια, μελέτες και διηγήματα. Ποιήματα και δοκίμιά του έχουν παρουσιαστεί σε πολλά λογοτεχνικά περιοδικά, ενώ ποιήματά του έχουν δραματοποιηθεί από τους θεατρικούς θιάσους «ΔΙΘΥΡΑΜΒΟΣ ΕΞ ΑΜΑΞΗΣ» και «ΠΑΡΑΒΑΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΗΝΗΣ». Επίσης, έχει συμπεριληφθεί στη ΜΕΓΑΛΗ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΤΗΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ των εκδόσεων ΧΑΡΗ ΠΑΤΣΗ, καθώς και στο «WHO’S WHO» των δημοσιογράφων. Είναι μέλος της Εταιρείας Λογοτεχνών Θεσσαλονίκης. Έχει τιμηθεί με πανελλήνια και παγκόσμια βραβεία

Αμαλία Τσιναφορνιώτη

Μέλος της μαθητικής συγγραφικής ομάδας Teenγραφείς

Μαριάνα Περάκη

Η Μαριάνα ζει κι εργάζεται στην Αθήνα. Από μικρό παιδί ασχολείται με τη ζωγραφική και τη συγγραφή, με σπουδές στην ψυχολογία και σε εναλλακτικές μορφές θεραπείας, την ενδιαφέρει να εμπνέει, να βοηθάει τους άλλους στα προβλήματά τους, και να τους φτιάχνει τη διάθεση.

Αθηνά Πρωτοπαπά

Η Αθηνά Παπαπέτρου Πρωτοπαπά γεννήθηκε το 1972 στη Λεμεσό της Κύπρου και κατοικεί στη Λάρνακα. Είναι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών. Σπούδασε στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών απ’ όπου και έλαβε πτυχίο Κλασικής Φιλολογίας. Από το 2000 μέχρι σήμερα εργάζεται ως μόνιμη καθηγήτρια σε σχολεία της Μέσης Εκπαίδευσης. Έχει ασχοληθεί με το θέατρο στην εκπαίδευση, και ιδιαίτερα με το αρχαίο δράμα. Με τη συγγραφή ασχολείται τα δύο τελευταία χρόνια. Το παραμύθι «Το Φως ανέτειλε ξανά στο Γήινο Βασίλειο», το οποίο κυκλοφορεί από τις βιβλιοεκδόσεις, «Αναζητήσεις» στην Κύπρο, είναι η πρώτη της επίσημη συγγραφική δουλειά. Είναι ενεργό μέλος της Ιαπωνικής Βεντάλιας Ποίησης και Πολιτισμού και μέλος του Συνδέσμου Εθελοντών Ψυχοκοινωνικής Στήριξης Παιδιών και Εφήβων, ο οποίος εδρεύει στην Κύπρο.

Χρήστος Κεϊσίδης

Γεννημένος το 1989 στις ΗΠΑ. Μεγάλωσα στο Σταυρό Ημαθίας. Πρώτη φορά που έγραψα κάτι ήταν στο Λύκειο όταν η καθηγήτρια της νεοελληνικής λογοτεχνίας μας ζήτησε, εμπνευσμένοι από τον Κρητικό του Διονυσίου Σολωμού και τη φεγγαροντυμενη του, να γράψουμε ένα δικό μας ποίημα. Τότε κατάλαβα ότι κάτι υπάρχει μέσα μου που ζητάει να αποτυπωθεί στο χαρτί. Έκτοτε γράφω για την θρέψη της ψυχής μου. Η πρώτη φορά που δημόσια ακούστηκε ποίημα μου ήταν στους Δελφούς το 2021 στους 36ους Δελφικούς Αγώνες ποίησης που διοργάνωσε η ΠΕΛ.

Έλενα Μουρατίδου

Μέλος της μαθητικής συγγραφικής ομάδας Teenγραφείς

Μαρία Δεμερτζίδου

Μέλος της μαθητικής συγγραφικής ομάδας Teenγραφείς

Βιβή Στεργιοπούλου

Μέλος της μαθητικής συγγραφικής ομάδας Teenγραφείς

Κατερίνα Ζύφι

Μέλος της μαθητικής συγγραφικής ομάδας Teenγραφείς

Κυριακή Παπαζαχαρίου

Μέλος της μαθητικής συγγραφικής ομάδας Teenγραφείς

Αγγελική Τζιτζή

Μέλος της μαθητικής συγγραφικής ομάδας Teenγραφείς

Γιώτα Παρισίδη

Η Γιώτα Παρισίδη γεννήθηκε το 1986 στη Ρόδο. Είναι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών. Σπούδασε στο Πανεπιστημίου Αιγαίου στη Χίο, στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων με κατεύθυνση στο Μάρκετινγκ. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στη Διοίκηση Έργων από το Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ. Έχει εργαστεί σε μεγάλη εταιρεία λιανεμπορίου ως υπεύθυνη ανθρώπινου δυναμικού κι οικονομικών. Από το 2015 εργάζεται στον τουριστικό κλάδο έχοντας το δικό της τουριστικό κατάλυμα. Επιπλέον αναλαμβάνει την προώθηση τουριστικών κατοικιών για λογαριασμό τρίτων. Με τη συγγραφή ασχολείται τα τελευταία δυο χρόνια γράφοντας στίχους, ποίηση, παραμύθια και διηγήματα. Της αρέσει η θάλασσα, το περπάτημα και να διαβάζει βιβλία.

Ελένη Καραμήτσου

Η Ελένη Καραμήτσου είναι μαθήτρια λυκείου. Λατρεύει την σύγχρονη ροκ μουσική, ενώ από μικρή ηλικία ανέπτυξε μια ιδιαίτερη αγάπη για τα γαλλικά τα οποία επιθυμεί να τελειοποιήσει στο μέλλον. Η ίδια μάλιστα λέει ότι “νιώθει παιδί μιας άλλης εποχής”. Παράλληλα, ασχολείται με τον αθλητισμό, συγκεκριμένα με το χάντμπολ το οποίο διαδραμάτισε καθοριστικό ρόλο στην διαμόρφωση της προσωπικότητας της.

Γρηγόρης Μπαλαμπανίδης

Μέλος της μαθητικής συγγραφικής ομάδας Teenγραφείς

Μαρία Καραντώνα

Μέλος της μαθητικής συγγραφικής ομάδας Teenγραφείς

Μαρία Τασούλη

Μέλος της μαθητικής συγγραφικής ομάδας Teenγραφείς

Ειρήνη Τζικοπούλου

Μέλος της μαθητικής συγγραφικής ομάδας Teenγραφείς

Συμέλα-Μελίνα Παλαπανίδου

Μέλος της μαθητικής συγγραφικής ομάδας Teenγραφείς

Δέσποινα Κουκουτάρα

Μέλος της μαθητικής συγγραφικής ομάδας Teenγραφείς

Σεβαστή Κωνσταντινίδου

Η Σεβαστή Κωνσταντινίδου γεννήθηκε στον Σοχό Θεσσαλονίκης το 1970. Σπούδασε Θεολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης κι έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στη «Δημιουργική Γραφή» στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Αυτόν τον καιρό σπουδάζει Ελληνικό Πολιτισμό στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο. Από το 2001 εργάζεται στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Τα τελευταία χρόνια μένει μόνιμα στην Κοζάνη. Διηγήματα και ποιήματά της έχουν δημοσιευθεί σε συλλογικές ανθολογίες αλλά και σε έντυπα και ηλεκτρονικά περιοδικά. Από τις Εκδόσεις Μολύβι κυκλοφορεί το πρώτο παιδικό της βιβλίο «Μυστικοί πράκτορες σε δράση». Το τελευταίο της βιβλίο "Ήλιος στο παράθυρο", μια συλλογή διηγημάτων, κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ιωλκός.

Ιωάννα Βενετικίδου

Μέλος της μαθητικής συγγραφικής ομάδας Teenγραφείς

Δέσποινα Καρατζούλα

Μέλος της μαθητικής συγγραφικής ομάδας Teenγραφείς

Ενκελέιντα Κουλλόλλι

Μέλος της μαθητικής συγγραφικής ομάδας Teenγραφείς

Βιργινία Ζύφι

Μέλος της μαθητικής συγγραφικής ομάδας Teenγραφείς

Ανθούλα Φωτοκεχαγιά

Μέλος της μαθητικής συγγραφικής ομάδας Teenγραφείς

Χρυσάνθη Στουγιαννοπούλου

Μέλος της μαθητικής συγγραφικής ομάδας Teenγραφείς

Βιτάλια Ζίμμερ

Η Βιτάλια Ζίμμερ γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη από Εβραίο πατέρα γεννημένο το 1943, διασωθέντα του ολοκαυτώματος. Η μητέρα της ήταν Βαυαρή από το Μόναχο, παιδίατρος στο λειτούργημα. Σπούδασε Ιατρική στην Νέα Υόρκη με την ειδικότητα Λοιμωδών Νοσημάτων / Επιδημιολόγου. Κατέχει διδακτορικό τίτλο από το ΜΙΤ στα μαθηματικά μοντέλα πανδημιών και εργάζεται στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας επί σειρά ετών ως ελέγκτρια πρωτοκόλλων υγείας.
Είναι σύμβουλος υγείας της αεροπορικής εταιρείας Lufthansa και επισκέπτρια καθηγήτρια στην Ιατρική σχολή του Μονάχου, όπου διαμένει μόνιμα. Εργάζεται σε νοσοκομείο του Μονάχου εθελοντικά και είναι πρόεδρος ιδρύματος αποκατάστασης θυμάτων ενδοοικογενειακής βίας σε συνεργασία με την Αρχιεπισκοπή της Καθολικής Εκκλησίας της Βαυαρίας.
Είναι μητέρα δίδυμων κοριτσιών και ομιλεί την Ελληνική, Γερμανική, Ιταλική, Αγγλική, Εβραϊκή, Αραβική γλώσσα.

Συμέλα Παπαδοπούλου

Μέλος της μαθητικής συγγραφικής ομάδας Teenγραφείς

Αντώνης Σαρηκυριακίδης

Μέλος της μαθητικής συγγραφικής ομάδας Teenγραφείς

Γενοβέφα Θεοχαροπούλου

Μέλος της μαθητικής συγγραφικής ομάδας Teenγραφείς

Παρασκευή Νάνη

Η Παρασκευή Νάνη είναι εκπαιδευτικός στο 6ο Δημοτικό Πρέβεζας και μητέρα δύο αγοριών. Γεννήθηκε στην Πρέβεζα και σπούδασε στο Παιδαγωγικό τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης Ιωαννίνων. Έκανε το μεταπτυχιακό της στην Ανοικτή και εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση στο ΕΑΠ. Ασχολείται με προγράμματα αγωγής υγείας, περιβαλλοντικής εκπαίδευσης καθώς και πολιτιστικά προγράμματα. Πιστεύει ότι το να δουλεύει με παιδιά είναι ό,τι καλύτερο θα μπορούσε να της συμβεί. Αγαπά το θέατρο, τη λογοτεχνία και τα ταξίδια και είναι μέλος τοπικής θεατρικής ομάδας. Η ανάγνωση και η γραφή είναι οι δύο μεγάλες της αγάπες. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια δημιουργικής γραφής στο Skillbox και στο εργαστήρι συγγραφής ΑΛΑΤΙ.

Κωνσταντίνος Συμεωνίδης

Μέλος της μαθητικής συγγραφικής ομάδας Teenγραφείς

Κώστας Ζύφι

Μέλος της μαθητικής συγγραφικής ομάδας Teenγραφείς

Δέσποινα Κελεσίδου

Μέλος της μαθητικής συγγραφικής ομάδας Teenγραφείς

Χριστίνα Λιάκου

Μέλος της μαθητικής συγγραφικής ομάδας Teenγραφείς

Βάσια Παπαδημητρίου

Μέλος της μαθητικής συγγραφικής ομάδας Teenγραφείς

Άννα Μούκα

Η Μούκα Άννα κατάγεται από την Κω και την Ήπειρο και ζει στην Αθήνα και σπουδάζει στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο τμήμα Επιστήμης Τροφίμων. Έχει ασχοληθεί ερασιτεχνικά με τον χορό και το θέατρο, ενώ έχει παρακολουθήσει και μαθήματα ισπανικής γλώσσας. Έχει υπάρξει εθελόντρια σε τοπικό δίκτυο αλληλεγγύης ενώ στον ελεύθερο χρόνο της γράφει κείμενα κυρίως σε ελεύθερο στίχο, διαβάζει βιβλία με αγαπημένους της, τον Καμύ και τον Κάφκα. Η αγάπη της για το γράψιμο έχει κυρίως να κάνει με σκέψεις που δεν χωράνε άλλο στο μυαλό της και έχουν ανάγκη να πάρουν τη μορφή λέξεων και καθώς διαβάζονται, να γίνονται εικόνες.

Αναστασία Μαγαλιού

Μέλος της μαθητικής συγγραφικής ομάδας Teenγραφείς

Στέφανος Σκουρτόπουλος

Μέλος της μαθητικής συγγραφικής ομάδας Teenγραφείς

Ειρήνη Βασιλειάδου

Μέλος της μαθητικής συγγραφικής ομάδας Teenγραφείς

Γιώργος Φ. Παναγιωτίδης

Μέλος της μαθητικής συγγραφικής ομάδας Teenγραφείς

Σοφία Τσιούρβα

Μέλος της μαθητικής συγγραφικής ομάδας Teenγραφείς

Κατερίνα Γερουλίδου

Μέλος της μαθητικής συγγραφικής ομάδας Teenγραφείς

Σωτηρία Σεμερτζίδου

Η Σωτηρία (Ρούλα) Σεμερτζίδου ζει στην Αθήνα. Έχει σπουδάσει Marketing με ειδίκευση στο Ηλεκτρονικό Εμπόριο και τις Ψηφιακές Στρατηγικές Ανάπτυξης μιας επιχείρησης. Βοηθάει τις επιχειρήσεις να βελτιώσουν την εικόνα τους και να εδραιωθούν στην αγορά.
Αγαπάει δραστηριότητες που διαμορφώνουν την προσωπική και επαγγελματική της ανάπτυξη. Χαίρεται να παίζει επιτραπέζια με τα δύο έφηβα παιδιά της και νιώθει ψυχική ηρεμία όταν τακτοποιεί τις σκέψεις της γράφοντας τες σε μία κόλλα χαρτί.

Ζωή Δημοπούλου

Μέλος της μαθητικής συγγραφικής ομάδας Teenγραφείς

Ασπασία Παπαδοπούλου

Μέλος της μαθητικής συγγραφικής ομάδας Teenγραφείς

Κωνσταντίνος Τσιναφορνιώτης

Μέλος της μαθητικής συγγραφικής ομάδας Teenγραφείς

Δημήτρης Κουμαριανός

Μαρία Γώγογλου

Γεννήθηκε το 1989 στο Χολαργό Αττικής. Αποφοίτησε από το τμήμα Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας το 2011 και ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στη Διδακτική της Αγγλικής ως Ξένης Γλώσσας στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο το 2021. Το διήγημά της «Απώλειες Σεισμού» συμμετείχε στον τόμο Κάποτε στην Ελλάδα: συλλογικός τόμος ιστορικού διηγήματος 1900-1930 που δημοσίευσε ο Φιλολογικός Όμιλος Θεσσαλονίκης. Διηγήματα, ποιήματα και μεταφράσεις της έχουν δημοσιευθεί σε έντυπα και ηλεκτρονικά περιοδικά.

Άρτεμις Σαπουντζόγλου

Η Σαπουντζόγλου Άρτεμις γεννήθηκε στην Αθήνα το '99. Σπούδασε Προσχολική Αγωγή στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Συνεχίζει τις σπουδές της στη σχολή ANIMAedu, η οποία εξειδικεύεται στο ευρύτερο φάσμα της θεατρολογίας. Είναι νηπιαγωγός και entertainer σε παιδικές εκδηλώσεις - πάρτι και εκπαιδευτικά προγράμματα. Ειδικότερα, στη συγγραφή την ώθησε η ανάγκη εξωτερίκευσης της φαντασίας της. Αποτελεί ψυχοθεραπεία για αυτήν και την κάνει να βλέπει τον κόσμο με διαφορετική ματιά. Δίνει ένα μεγαλύτερο νόημα στη ζωή της.

Μανώλης Νικολαΐδης

Σούζυ Λαμπριανίδου

Μέλος της μαθητικής συγγραφικής ομάδας Teenγραφείς

Στέλλα Χαλατζούκα

Μέλος της μαθητικής συγγραφικής ομάδας Teenγραφείς

Νικολέτα Αραπίδου

Μέλος της μαθητικής συγγραφικής ομάδας Teenγραφείς

Νίκος Μπιλανάκης

Ο Ν. Μπιλανάκης είναι γιατρός-ψυχίατρος. Έχει συγγράψει πολλά βιβλία και επιστημονικές εργασίες. Τελευταία αρθρογραφεί σε εφημερίδες και ηλεκτρονικά περιοδικά.

Εμμανουέλα Τοπάλη

Μέλος της μαθητικής συγγραφικής ομάδας Teenγραφείς

Layla

Μέλος της μαθητικής συγγραφικής ομάδας Teenγραφείς

Θωμάς Tζίωρος

Μέλος της μαθητικής συγγραφικής ομάδας Teenγραφείς

Μαρία Θεοχαρίδου

Μέλος της μαθητικής συγγραφικής ομάδας Teenγραφείς

Ευαγγελία Λαναρά

Μέλος της μαθητικής συγγραφικής ομάδας Teenγραφείς

Αθανασία Ηλιάδου

Μέλος της μαθητικής συγγραφικής ομάδας Teenγραφείς

Σοφία Μπακιρτζή

Η Μπακιρτζή Σοφία είναι φοιτήτρια στο τμήμα Θεατρικών Σπουδών στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Παράλληλα κάνει ερασιτεχνικά μαθήματα υποκριτικής και στον ελεύθερο της χρόνο γράφει ποιήματα.
Της αρέσει πολύ το θέατρο επί σκηνής και η τέχνη του θεάτρου. Της αρέσει να εκφράζεται μέσα από οποιαδήποτε μορφή τέχνης.

Όλγα Καλύβα

Η Όλγα Δημοσθένους Καλύβα κατάγεται από το Προάστιο Καρδίτσας. Είναι πτυχιούχος του Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών. Έχει αποσπάσει το Γ΄ Βραβείο Ποίησης στον 10ο Διεθνή Λογοτεχνικό Διαγωνισμό 2021 του Ομίλου για την UNESCO Τεχνών, Λόγου κι Επιστημών Ελλάδας και το 3ο Βραβείο στον Παγκόσμιο Ποιητικό Διαγωνισμό Κ.Π.Καβάφης 2021. Η βραβευμένη παγκοσμίως ποιητική συλλογή της «Στεντόρειοι Ψιθυρισμοί» (2η έκδοση) κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Κέφαλος. Έχει λάβει βραβεία, τιμητικές διακρίσεις και επαίνους σε ελεύθερο, έμμετρο, μουσικό και χαϊκού στίχο σε Παγκόσμιους και Πανελλήνιους Ποιητικούς Διαγωνισμούς. Το ποίημά της: «ΤΟ ΓΙΑΣΕΜΙ» έχει μελοποιηθεί. Βραβευμένα ποιήματά της συμπεριλαμβάνονται σε συλλογικές ποιητικές συλλογές.

Αναστασία Σκόρδου

Νίκος Μπιλανάκης

Ο Νίκος Μπιλανάκης είναι γιατρός ψυχίατρος, Συγγραφέας πολλών επιστημονικών άρθρων και βιβλίων αλλά και λογοτεχνικών κειμένων. Αρθρογραφεί τακτικά σε εφημερίδες και ηλεκτρονικούς ιστότοπους.

Ουρανία Τζιλοπούλου

Μέλος της μαθητικής συγγραφικής ομάδας Teenγραφείς

Νικολέτα Τρίψα

Η Νικολέτα Τρίψα αγαπά τη λογοτεχνία και τη συγγραφή. Έργα της έχουν δημοσιευτεί σε έντυπα λογοτεχνικά περιοδικά και ιστοσελίδες. Έχει βραβευτεί σε Διεθνείς διαγωνισμούς ποίησης, αποκτώντας τον τίτλο "Πρέσβειρα Ειρήνης" για το λογοτεχνικό της έργο. Προάγει τη φιλαναγνωσία δημιουργώντας την Παιδική & Εφηβική λέσχη ανάγνωσης Βαρνάβα “Το λυχνάρι”. Μέσα από το μπλογκ της στηρίζει το έργο ομότεχνών της, συμβάλλοντας έτσι στο "Ταξίδι του Βιβλίου".

Ευμορφία Παπαδοπούλου

Αλέξανδρος Βαναργιώτης

Ο Αλέξανδρος Βαναργιώτης είναι φιλόλογος και ζει στα Τρίκαλα. Έχει εκδώσει συλλογές ποιημάτων και διηγημάτων. Το τελευταίο του βιβλίο «Κατά μήκος της εθνικής οδού» εκδόθηκε το 2019 (εκδ. Εύμαρος).

Κορνηλία Καδόγλου

Ονομάζομαι Κορνηλία Καδόγλου. Ζω και εργάζομαι ως Βιολόγος στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Καλαμάτας. Η αγάπη μου για την επιστήμη με οδήγησε στην Βιολογία.
Είμαι υποψήφια διδάκτορας στο Τμήμα Ανώτατης Νοσηλευτικής στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου στην Τρίπολη. Ένα παράξενο ταίριασμα που με βοηθάει να ονειρεύομαι!
Το 2011 εκδόθηκε η πρώτη μου ποιητική συλλογή με τίτλο: «Οι πινελιές της νιότης» ενώ τον Αύγουστο του 2023 ακολούθησε και η δεύτερη ποιητική μου συλλογή με τίτλο "Μόριμος, ο πένθιμος επισκέπτης του θέρους". Μητέρα ενός μικρού αγοριού ισορροπώ στην κόψη του χρόνου παρέα με τις σκέψεις μου.

Κλέντιο Σάρκα

Μέλος της μαθητικής συγγραφικής ομάδας Teenγραφείς

Παναγιώτης Τσακρής

Ο Παναγιώτης Τσακρής, γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε Ελληνική και Γαλλική φιλολογία. Έχει εκδώσει μελέτες, την ποιητική συλλογή «Αθήναι Γενέθλιος πόλις»/Οσελότος 2017 και βρίσκεται υπό έκδοση η σειρά διηγημάτων «Τα ανθρώπινα» από τις εκδ. Βακχικόν. Άρθρα και ποιήματά του έχουν δημοσιευθεί σε επιστημονικά και λογοτεχνικά περιοδικά και διηγήματά του έχουν βραβευθεί από την ΠΕΛ και λογοτεχνικά περιοδικά.

Δημήτρης Φωτόπουλος

Μέλος της μαθητικής συγγραφικής ομάδας Teenγραφείς

Λουκάς Καραΐνδρος

Μέλος της μαθητικής συγγραφικής ομάδας Teenγραφείς

Μαργαρίτα Μουρατίδου

Μέλος της μαθητικής συγγραφικής ομάδας Teenγραφείς

Έφη Τσαπαροπούλου

Η Έφη Τσαπαροπούλου έχει πτυχίο ψυχολογίας του Πανεπιστημίου της Πάντοβα στην Ιταλία. Ειδικεύτηκε στο ψυχόδραμα (ψυχοδραματική ψυχοθεραπεία) στο ΨΥΚΑΠ (Ψυχοδραματικό Κέντρο Ανάπτυξης της Προσωπικότητας) που εδρεύει στην Αθήνα. Είναι κάτοχος δύο μεταπτυχιακών τίτλων. Το πρώτο μεταπτυχιακό με τίτλο «Συμβουλευτική και άλλες ψυχολογικές επιστήμες» ολοκληρώθηκε το 2009 στην Αθήνα στο Mediterranean University College - University of Teesside το δε δεύτερο με τίτλο: «Ψυχική υγεία Παιδιού και Εφήβου» πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο στο King’s College London – Institute of Psychiatry.
Από το 2013 έως σήμερα εργάζεται ως Ψυχολόγος στο Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών του Δήμου Βέροιας με αντικείμενο την παροχή ψυχολογικής στήριξης μέσω της συμβουλευτικής σε γυναίκες που ανήκουν σε ευάλωτες κοινωνικά ομάδες. Έχει συμμετάσχει σε διάφορα εκπαιδευτικά σεμινάρια - με θέματα έμφυλης βίας, ισότητας φύλων, εμπορίας γυναικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων-, συνέδρια και ημερίδες ως σύνεδρος, συντονίστρια και ομιλήτρια.

Μάκης Γεωργιάδης

Ο Μάκης Γεωργιάδης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1972 όπου εξακολουθεί να ζει. Παρά την κλίση και την αγάπη του για τις καλές τέχνες, σπούδασε τελικά γεωπονία στη Θεσσαλονίκη και κατόπιν δημοσιογραφία στην Αθήνα. Από το 1998 εργάστηκε ως δημοσιογράφος σε πληθώρα τηλεοπτικών σταθμών, εντύπων και ιστοσελίδων πραγματοποιώντας δεκάδες αποστολές τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό καλύπτοντας σημαντικά γεγονότα. Από το 2005 είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ, της μεγαλύτερης δημοσιογραφικής ένωσης της χώρας. Ασχολείται με τη λογοτεχνία, το θέατρο και τη μουσική. Μιλάει αγγλικά και ισπανικά και θα ήθελε μια μέρα να καταφέρει να κάνει το γύρο του κόσμου!

Πέτρος Βελούδας

Ο Πέτρος Κυριακού Βελούδας είναι παιδαγωγός προσχολικής αγωγής, πρεσβευτής της ισότητας στο Μπαγκλαντές, ακαδημαϊκός ποιητής στην ακαδημία ποίησης AMCL της Βραζιλίας, μέλος της ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΛΟΓΟΤΕΧΝΩΝ, εκτελεστικός διευθυντής της ποίησης στην ένωση ποιητών Αργεντινής - Λατινικής Αμερικής, μέλος του world union of poets, διεθνώς βραβευμένος ποιητής.

Αναστασία Καγιάση

Μέλος της μαθητικής συγγραφικής ομάδας Teenγραφείς

Δημήτρης Δημητριάδης

Ο Δημήτρης Α. Δημητριάδης γεννήθηκε το 1955 στο Τέμενος Παρανεστίου Δράμας και διαμένει στη Θεσσαλονίκη. Πρωτοδημοσίευσε κείμενά του στα Επίκαιρα και στον Ταχυδρόμο, της Αθήνας. Συνεργάζεται με πολλά περιοδικά κι εφημερίδες λόγου και τέχνης, με λογοτεχνικές στήλες του διαδικτύου και με τις επιθεωρήσεις πολιτικής και πολιτιστικής παρέμβασης «Κοινωνική Επιθεώρηση» και «Πολίτες». Αντιπροσωπευτικά ποιήματά του περιλαμβάνονται σε πολλές ανθολογίες και συλλογικές εκδόσεις στα Γαλλικά, Ιταλικά, Πολωνικά και Αγγλικά. Έχει εκδώσει δεκαπέντε ποιητικές συλλογές, δυο βιβλία πεζού λόγου και τιμήθηκε για το έργο του από το Δήμο Θεσσαλονίκης και τον Σύνδεσμο Εκδοτών Βορείου Ελλάδος.

Ζωή Κοντόγιαννου

Η Ζωή Κοντόγιαννου κατάγεται από τον Αρχάγγελο της Ρόδου. Είναι καθηγήτρια γερμανικών, παντρεμένη και μητέρα τεσσάρων παιδιών. Από τις εκδόσεις iWrite έχει εκδοθεί το παιδικό της βιβλίο «Το Mπαουλάκι της Αγάπης». Κείμενά της έχουν δημοσιευτεί στην εφημερίδα Ροδιακή και στο λογοτεχνικό περιοδικό Κέφαλος. Οι ιστορίες της στον 2ο Λογοτεχνικό διαγωνισμό του περιοδικού «Κέφαλος» έχουν βραβευτεί και διακριθεί. Έχει παρακολουθήσει το εργαστήριο συγγραφής των Εκδόσεων Αλάτι. Είναι επίσης ενεργό μέλος της ομάδας «Αγέρι Γραφής» του Διεθνούς Κέντρου Συγγραφέων και Μεταφραστών Ρόδου.

Παναγιώτης Παγιάτης

Έχει σπουδάσει Μηχανικός στο Παν/μειο Αιγαίου, «Ψηφιακές Μορφές Τέχνης» στην ΑΣΚΤ και Φιλοσοφία στο Παν/μιο Πατρών. Ασχολείται με την συγγραφή ποιημάτων και μικροδιηγημάτων. Έργα του έχουν φιλοξενηθεί σε μικρές συλλογικές εκδόσεις και διαδικτυακές παρουσιάσεις. Κατάγεται από την Κέρκυρα.

Χρήστος Μαργανέλης

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Παλιά Κοκκινιά του Πειραιά. Σπούδασε σε Νυχτερινή Τεχνική Σχολή. Εργάστηκε ως εμποροϋπάλληλος και ύστερα ως αυτοαπασχολούμενος στον χώρο της έντυπης διαφήμισης. Διαβάζει, πρωτίστως, κλασσική λογοτεχνία και Ιστορία. Είναι συνταξιούχος και κατοικεί στο Περιστέρι Αττικής.

Αντωνία Πισαλίδου

Μέλος της μαθητικής συγγραφικής ομάδας Teenγραφείς

Άντζελα Τούσα

Μέλος της μαθητικής συγγραφικής ομάδας Teenγραφείς

Αναστασία Μπαλτζή

Μέλος της μαθητικής συγγραφικής ομάδας Teenγραφείς

Γιώτα Κοτσαύτη

Η Γιώτα Κοτσαύτη γεννήθηκε το 1981 και μεγάλωσε στη Λεβαία Φλώρινας. Είναι συγγραφέας, απόφοιτος του Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών και μεταπτυχιακή φοιτήτρια του τμήματος «Δημιουργικής Γραφής» του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου. Το φθινόπωρο του 2020 παρακολούθησε το σεμινάριο «Δημιουργική Ανάγνωση και Γραφή της Πεζογραφίας» (Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο). Κείμενά της έχουν βραβευτεί απ’ τη Γυναικεία Λογοτεχνική Συντροφιά, απ’ την Ένωση Ελλήνων Λογοτεχνών, απ’ τις εκδόσεις Εντύποις, απ’ την ΕΠΟΚ (Ελληνικός Πολιτιστικός Όμιλος Κυπρίων) κι απ’ το Πετρίδειο Ίδρυμα Κύπρου.
Η αγάπη της για την παιδική, εφηβική, νεανική λογοτεχνία την οδήγησε στη δημιουργία του δημοφιλούς ιστολογίου «Ένα κείμενο, μία εικόνα».
Τον Ιούλιο του 2018 ανέλαβε εθελοντικά τη δημιουργία βιβλιοθήκης-χώρου δημιουργικής απασχόλησης στην περιοχή της, εγχείρημα που αγκαλιάστηκε με θέρμη από πολλούς ανθρώπους απ’ την Ελλάδα και το εξωτερικό. Απ’ το φθινόπωρο του 2019 συντονίζει το εργαστήριο συγγραφής των εκδόσεων Αλάτι. Είναι παντρεμένη με τον συγγραφέα Θεοφάνη Θεοφάνους, έχουν δύο κόρες και τα τελευταία χρόνια κατοικούν μόνιμα στον νομό Φλώρινας.

Πάνος Χατζηγεωργιάδης

Γιάννης Γαβριήλογλου

Μαρία Καλογήρου

Η Μαρία Καλογήρου γεννήθηκε και ζει στη Θεσσαλονίκη και είναι καθηγήτρια αγγλικών. Από παιδί είχε αγάπη και έφεση στην έκθεση, τη λογοτεχνία, το θέατρο. Ποιήματά της έχουν διακριθεί στον 1ο κ 2ο ετήσιο ποιητικό διαγωνισμό ‘’Ανδρέας Εμπειρίκος’’, έχουν δημοσιευθεί σε λογοτεχνικά περιοδικά και ιστοσελίδες, στίχοι της έχουν ντύσει παραστάσεις ερασιτεχνικού θεάτρου. Επίσης είναι εξωτερικός συνεργάτης του Φιλολογικού Ομίλου Θεσσαλονίκης στα τμήματα ποίησης και μετάφρασης.

Άντζελα Γεωργοτά

Η Άντζελα Γεωργοτά γεννήθηκε στην Κέρκυρα. Εργάζεται ως φιλόλογος στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Κυκλοφορούν δύο ποιητικές της συλλογές: "Στην πιθανότητα στηρίζεται η αγάπη" (Γαβριηλίδη, 2016) και "Το ανεπίδοτο της συντριβής" (Κουκκίδα, 2017). Τον Απρίλιο του 2021 κυκλοφόρησε η τρίτη ποιητική της συλλογή με τίτλο "Της μοναξιάς θαλλόφυτα" από τις εκδόσεις Καρυοθραύστις/Ρώμη.

Γιώργος Ρόγγας

Ο Γιώργος Ρόγγας εμφανίστηκε στη λογοτεχνία με την ποιητική συλλογή «Οι ανεμόμυλοι σταμάτησαν να γυρίζουν» και συνέχισε με τη νουβέλα «Σημειώσεις ενός αυτόχειρα». Ακολούθησαν «Τα στάχυα λικνίζονται στην αιωνιότητα» και «Πυγολαμπίδες στο σκοτάδι».

Αριστέα Πρασοδήμου

Μέλος της μαθητικής συγγραφικής ομάδας Teenγραφείς

Βασιλική Νεστοροπούλου

Μέλος της μαθητικής συγγραφικής ομάδας Teenγραφείς

Ελένη Μπλιούμη

Η Ελένη Μπλιούμη κατάγεται από την Ελασσόνα. Σπούδασε στο Π.Τ.Δ.Ε Ιωαννίνων, στο Διδασκαλείο του Α.Π.Θ και ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό της στο Δ.Π.Μ.Σ. Φλώρινας, στο Τμήμα «Δημιουργική Γραφή».
Συμμετείχε ως εισηγήτρια σε Συνέδρια, είναι Διευθύντρια σύνταξης του ηλεκτρονικού περιοδικού «Εν Ολύμπω», Επιτηρήτρια και Εκπαιδεύτρια ενηλίκων του ΕΟΠΠΕΠ. Ως πρόεδρος του Συλλόγου «Δίκτυο Καλλιτεχνών και Επιστημόνων για την ανάπτυξη της Επαρχίας Ελασσόνας», προωθεί τον πολιτισμό, τη φιλαναγνωσία, την ιστορία του τόπου και κάθε είδους τέχνης. Ασχολείται με την παιδική Λογοτεχνία. Είναι μέλος συλλόγων με λογοτεχνικά και κοινωνικά θέματα και δράσεις. Είναι ιδρυτικό μέλος του εθελοντικού προγράμματος «Πάμε Βιβλιοθήκη» στη βιβλιοθήκη Ελασσόνας. Έχει παρουσιάσει συγγραφικό έργο σε εφημερίδες, περιοδικά, συλλογικές προσπάθειες και έχει βραβευτεί από τη Γυναικεία Λογοτεχνική Συντροφιά και άλλους λογοτεχνικούς διαγωνισμούς.

Ευγενία Παπαδοπούλου

Μέλος της μαθητικής συγγραφικής ομάδας Teenγραφείς

Αποστολία Γαβρανίδου

Κατερίνα Αλεξανδράκη-Berrie

Η Δρ Κατερίνα Αλεξανδράκη-Berrie σπούδασε ψυχολογία στο πανεπιστήμιο Αθηνών. Έκανε μεταπτυχιακό συμβουλευτικής στο πανεπιστήμιο του Νότιγχαμ, μεταπτυχιακό στην εικαστική ψυχοθεραπεία στο Εδιμβούργο και διδακτορικό στην κλινική ψυχολογία στο Χάτφιλντ της Αγγλίας. Για χρόνια εργάζεται στο Λονδίνο ως ψυχοθεραπεύτρια κυρίως με παιδιά, εφήβους και νέους, σε σχολεία, εθελοντικούς οργανισμούς και το εθνικό σύστημα υγείας. Ειδικεύεται σε παρεμβάσεις κοινοτικής, απελευθερωτικής ψυχολογίας και της αρέσει να εκφράζεται μέσα από διηγήματα και spoken word.

Never Lander

Μέλος της μαθητικής συγγραφικής ομάδας Teenγραφείς

Γεωργιάνα Κεστρινού

Η Γεωργιάνα Κεστρινού γεννήθηκε στα Ιωάννινα. Σπούδασε στην Κέρκυρα Ιστορία στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο, όπου και συνεχίζει με μεταπτυχιακό στις Βυζαντινές Σπουδές. Μεγάλωσε σε ένα επαρχιακό χωριό της Θεσπρωτίας και από νεαρή ηλικία ασχολήθηκε με τα γράμματα.
Σε ηλικία δεκαέξι ετών βραβεύτηκε από τον Πανηπειρωτικό Σύλλογο Πατρών για το ποίημα της, «Καδένες» και στη συνέχεια συνεργάστηκε με τον Εκδοτικό Οίκο Συμπαντικές Διαδρομές στην έκδοση δύο συλλογικών έργων με διηγήματα, «Κόκκινος Θάνατος» (2015) και «Σκοτεινά Βασίλεια» (2016). Το 2019 εκδόθηκε από τις εκδόσεις ΑΕΝΑΟΝ η πρώτη της ποιητική συλλογή με τίτλο «Η πρώτη δοξολογία της γης».

Βικτώρια Περδικούλη

Γεννήθηκε στο Βουκουρέστι το 1968. Μετά τις εγκύκλιες σπουδές εργάστηκε στον αγροτο-βιομηχανικό τομέα. Ασχολείται με την Ποίηση και λατρεύει την γραφή των Eminescu, Paunescu, Stanescu. Εν πλώ βρίσκεται η πρώτη της ποιητική συλλογή με τον συμβολιστικό τίτλο “ΚΡΥΠΤΟΝ”. Πολιτογραφήθηκε Ελληνίδα και γραφεί στην Ελληνική και στη Ρουμανική Γλώσσα. Ειναι σύζυγος τού ποιητή Αντώνη Χρ. Περδικούλη.

Αντώνης Περδικούλης

Γεννήθηκε στην Αγυιά Λαρίσης το 1964. Φοίτησε στη ΣΜΥ Τρικάλων. Υπηρέτησε στον Ελληνικό Στρατό και στην Ελληνική Πρεσβεία Βουκουρεστίου. Εξέδωσε ένδεκα ποιητικές συλλογές από το 1981 έως το 2020. Δημοσίευσε πολλά κριτικά κι αισθητικά δοκίμια. Η νέα του συλλογή εν πλω τιτλοφορείται "Τα Λυρικά".

Βασιλική Τ.

Μέλος της μαθητικής συγγραφικής ομάδας Teenγραφείς

Κατερίνα Βραζιτούλη

Η Κατερίνα Βραζιτούλη είναι 14 χρονών και μένει στο Βερολίνο. Πηγαίνει στο Γυμνάσιο Luise-Henriette και μιλάει Ελληνικά, Γερμανικά, Αγγλικά και λίγα Ισπανικά. Ενδιαφέρεται για τη φωτογραφία και τη μουσική. Από μικρή ηλικία της άρεσε να ζωγραφίζει και ειδικά τα τελευταία χρόνια ασχολείται πιο εντατικά με τη ζωγραφική.
Το τελευταίο χρονικό διάστημα συνεργάζεται με την Ελένη Καραγιάννη και εικονογραφεί μικρά παιδικά βιβλία.

error: www.grafein.gr