ΓΡΑΦΕΙΝ

Ψάχνοντας για την αγάπη

Τώρα είμαστε καλύτερα; Τώρα που δεν μιλάμε, που δεν βρισκόμαστε; Ήταν η αγάπη, ο έρωτας πιο πάνω από εμάς, καθόλου διαχειρίσιμος, δεν ξέραμε τι θέλαμε.

Να βλεπόμαστε ή όχι, να μιλάμε ή όχι, να κοιταζόμαστε ή όχι, να αγγιζόμαστε ή όχι. Θεωρούσαμε καλύτερα να μην έχουμε καμιά επαφή. Αλλά πάλι κάτι έλειπε από την ζωή μας. Πότε δεν μπήκαμε στον κόπο να ψάξουμε αυτό που θέλαμε, αυτό που περιμέναμε.

Τελικά κανείς δεν κατάλαβε από τους δυο  τι ήταν πιο καλό για μας η ένωση ή η απομάκρυνση. Ξαφνικά τώρα μου λείπεις, ενώ έλεγα καλύτερα που έφυγες  τώρα, σε αναζητώ όσο και να ψάχνω δεν μπορώ να σε δω, να σου μιλήσω.

Ξέρω όμως κάπου εδώ είσαι, εδώ τριγυρνάς στα γνώριμα μονοπάτια και στα γνωστά στέκια.

Με περιμένεις να με δεις, εγώ όμως που δεν μπορώ να σε δω. Γιατί να βρεθούμε σε αυτήν τη στιγμή της ζωής χωρίς να γίνουμε ένα; Και τώρα ψάχνει ο ένας τον άλλον…

Σου άρεσε;

Διάλεξε τα αστέρια που επιθυμείς!

Μέσος όρος 4.3 / 5. Σύνολο ψήφων: 18

Δεν υπάρχουν ψήφοι! Γίνε ο πρώτος που θα βάλει αστεράκια.

Όλγα Τσιφοπούλου

Η Όλγα Τσιφοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Γρεβενά. Εργάσθηκε πολλά χρόνια στον τραπεζικό τομέα. Πάντα έγραφε τις σκέψεις της στο χαρτί. Ό,τι την ενθουσίαζε και ό,τι την προβλημάτιζε. Γράφει διηγήματα και ποιήματα καταγράφοντας με αυτόν τον τρόπο τις σκέψεις της και τα συναισθήματά της.

error: www.grafein.gr