ΓΡΑΦΕΙΝ

Ο χρόνος δεν είναι γιατρός τελικά

Ένας χρόνος. Ένας χρόνος θλίψης, απόγνωσης, απελπισίας. Ένας χρόνος συγκάλυψης, εξαπάτησης, αδιαφορίας. Θλίψης για τους ανθρώπους που έχασαν τους δικούς τους συγγενείς, φίλους, συντρόφους. Απελπισίας για μερικούς από τους πολίτες αυτού του κράτους, μιας και βλέπουν την απραξία της κυβέρνησης. Εξαπάτησης της κυβέρνησης στους ανθρώπους που έχασαν δικά τους άτομα αλλά ακόμη και σε εμάς. Συγκάλυψης του εγκλήματος από τα ΜΜΕ. Ζούμε σε μια χώρα όπου τα τρία της βασικά συστατικά είναι η ψευτιά, η κερδοσκοπία και η αδιαφορία.

Συγχαρητήρια, λοιπόν, στην κυβέρνηση που αντιπροσωπεύει και τα τρία ισάξια, δεν της λείπει κανένα. Ψευτιά; Στο έπακρο, χωρίς αυτό δεν πάει πουθενά. Κερδοσκοπία; Το κέρδος πάνω απ’ όλα! Γιατί όπως γνωρίζουμε όλοι χωρίς το χρήμα δεν πας πουθενά. Αδιαφορία; Το μεγαλύτερο προσόν της, δεν της καίγεται καρφάκι για εμάς! Τόσοι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους λόγω της απραξίας και κυρίως λόγω της αδίστακτης μανίας των ανθρώπων κάθε κυβέρνησης μέχρι σήμερα για το κέρδος. Αν μπορούσαν να παντρευτούν το χρήμα, θα το έκαναν χωρίς καμία αμφιβολία, μιλάμε για μεγάλο έρωτα! Φυσικά, τα χρήματα αυτά ήταν του κράτους, οπότε εμπλέκεται και ένα δεύτερο και συνεχές για χρόνια έγκλημα. Άρα και κλέφτες!

Βέβαια δεν πρόκειται να αποδοθούν πουθενά ευθύνες, σε κανένα από τα εγκλήματα που έχουν διαπραχτεί μέχρι σήμερα, αφού «Ελλάδα είμαστε» όπως όλοι γνωρίζουμε. Ελλάδα παράδειγμα προς αποφυγήν, σε όλους τους τομείς. Μια ερώτηση έχω μόνο να κάνω: «μήπως θα έπρεπε να ντρεπόμαστε για τη χώρα στην οποία ζούμε;» Μάλλον ναι, γιατί οι μεγαλύτεροι υπαίτιοι για την κατάσταση που επικρατεί εδώ και χρόνια είμαστε εμείς, εκλέγοντας κάθε φορά όλο και πιο ανίκανους άνθρωπος να την κυβερνήσουν.

Σου άρεσε;

Διάλεξε τα αστέρια που επιθυμείς!

Μέσος όρος 5 / 5. Σύνολο ψήφων: 4

Δεν υπάρχουν ψήφοι! Γίνε ο πρώτος που θα βάλει αστεράκια.

Μαρία Παράφορου

Μέλος της μαθητικής συγγραφικής ομάδας Teenγραφείς

error: www.grafein.gr