ΓΡΑΦΕΙΝ

Έλαβε τέλος

– Θες να μου πεις τι συνέβη; Ποιος ήταν ο λόγος που την σκότωσες;
– Γράφω είμαι καλλιτέχνης. Δεν μπορώ να γράφω άλλο για αυτήν. Είναι μακάβριο να την έχω μούσα από τη στιγμή που δεν το ήθελε, το είχαμε συζητήσει αλλά και πάλι εγώ την είχα. Πώς μπορώ άλλωστε να μην την έχω; Δεν γίνεται κάθε φορά που φεύγει εγώ να μου κάνω κακό. Ξέρεις ποιο είναι το πιο τρελό από όλα; Ότι μου ζωγραφίζω τα χέρια κάθε μέρα με διάφορα πράγματα έτσι ώστε να σταματήσω να μου δημιουργώ άσπρα σημάδια. Αλλά φοβάμαι πως αν κάνω τατουάζ θα χτυπήσω κατά λάθος και θα καταστρέψω την καλλιτεχνική φλέβα μου. Έπρεπε να δώσω ένα τέλος σ’ αυτήν την παράνοια, σ’ αυτήν την εμμονή, σ’ αυτήν την τρέλα. Ο θάνατός της σημαίνει και το τέλος αυτής της ιστορίας, το τέλος του παραμυθιού που δημιούργησα με βασίλισσα αυτήν.
– Δηλαδή θες να μου πεις ότι έτσι έβαλες τέλος σ’ αυτήν την ιστορία; Και πώς αισθάνθηκες όταν την σκότωσες;
– Οι αναμνήσεις πονάν αγαπητή μου, αλλά όπως είπα είναι αναμνήσεις. Τη σκότωσα, τη στραγγάλισα και μάλιστα στραγγάλισα και την ίδια την ανάγκη μου για εκείνη και αισθάνομαι υπέροχα. Επιτέλους παίρνει τέλος αυτή η ιστορία.
– Τι ακριβώς ήταν αυτή για εσένα;
– Ήταν η βασίλισσα των ονείρων μου, η μαγεμένη αίσθηση της υπερβολικής τελειότητάς μου. Το καλύτερο από όλα; Γνώριζε ότι θα την σκότωνα, γνώριζε ότι θα της το έκανα. Γι’ αυτό δεν αντιστάθηκε, απλά αφέθηκε στα χέρια μου χωρίς να πει τίποτα, χωρίς καν να κουνηθεί. Ήξερε ότι είμαι εγώ κάτω από τη μάσκα που βρήκατε κυρία αστυνόμε. Αυτό το παραμύθι έλαβε τέλος και για να ολοκληρωθεί και η τελευταία σκηνή πρέπει να υπάρξει και η καταδίκη μου στις φυλακές έτσι ώστε να πεθάνω μέσα σε αυτές. Η κοινωνία σας πρέπει να με τιμωρήσει, κάντε αυτό που πρέπει λοιπόν και μη με βασανίζετε.

Σου άρεσε;

Διάλεξε τα αστέρια που επιθυμείς!

Μέσος όρος 4.8 / 5. Σύνολο ψήφων: 8

Δεν υπάρχουν ψήφοι! Γίνε ο πρώτος που θα βάλει αστεράκια.

Κατερίνα Χαραλαμπίδου

Μέλος της μαθητικής συγγραφικής ομάδας Teenγραφείς