ΓΡΑΦΕΙΝ

Απαγορευμένη αγάπη

ΠΟΝΟΣ… ΔΥΣΤΥΧΙΑ… ΜΟΝΑΞΙΑ… Και αυτό γιατί; Για ένα αγόρι. Ποιος είναι αυτός που εγκαταλείπει την ευτυχία του για να βλέπει ευτυχισμένο το πρόσωπο που έδωσε νόημα στη δική του ζωή; Ποιος είναι αυτός που συνεχίζει να είναι ερωτευμένος με κάποιον που δεν πρέπει; Εγώ το έκανα, αμάρτησα.

Ήταν περίπου πριν δύο χρόνια. Ήμουν 22χρονών και ζούσα στο εξωτερικό. Οι γονείς μου είχαν πεθάνει. Ένιωθα πολύ μόνη μου, μέχρι που  στη ζωή μου εμφανίστηκε αυτός, το άτομο που έγινε ο λόγος της ύπαρξής μου. Κάθε λεπτό μαζί του ήταν γεμάτο χαρές.   Αυτός μου μιλούσε πάντα για την οικογένειά του, για τους γονείς του, για τον αδελφό του και για τον πολυαγαπημένο του θείο, ο οποίος δυστυχώς δεν ζούσε πια.

Μια μέρα καθώς ήμασταν αγκαλιασμένοι  αποφασίσαμε να επιστρέψουμε στη χώρα μας-δεν σας είπα, είμαστε και οι δύο από την ίδια χώρα-θα γνώριζα επιτέλους την οικογένειά του. Γνωριστήκαμε. Πέρασαν κάποιες μέρες και αποφασίσαμε να παντρευτούμε. Όμως ποιος ήξερε ότι αυτό δεν θα γινόταν ποτέ; Ήμουν μόνη με την μελλοντική πεθερά μου στο σπίτι και μου πρότεινε να δούμε κάποιες παλιές οικογενειακές φωτογραφίες. Καθώς βλέπαμε τις φωτογραφίες, στην μια πάγωσα και την ρώτησα: «Ποιοι είναι αυτοί;»

Πήρα μια απάντηση που ποτέ μου δεν ήθελα να την ακούσω, όχι μόνο εγώ, ο καθένας που θα ήταν στη θέση μου. Μου απάντησε ότι είναι ο αδελφός της μαζί με την γυναίκα του, χρόνια στο εξωτερικό και πως δεν ζούνε πια. Άρχισα να τρέμω, είχα πάθει σοκ, ο άνθρωπος που αγαπούσα ήταν ο ξάδελφός μου. Της εξήγησα πως είμαι η κόρη τους και στην ακρίβεια και δική της ανιψιά. Ήταν θεία μου. Δεν θα μπορούσε ποτέ να γίνει η πεθερά μου. Τα έχασε. Γρήγορα βρέθηκε στην ίδια κατάσταση σοκ με εμένα.

Τον αγαπούσα τον γιο της περισσότερο από τη ζωή μου. Κι εκείνος με αγαπούσε. Όμως η δική μας αγάπη ήταν απαγορευμένη, happy end έχει μόνο στις ταινίες.

Σου άρεσε;

Διάλεξε τα αστέρια που επιθυμείς!

Μέσος όρος 4.9 / 5. Σύνολο ψήφων: 14

Δεν υπάρχουν ψήφοι! Γίνε ο πρώτος που θα βάλει αστεράκια.

Ενκελέιντα Κουλλόλλι

Μέλος της μαθητικής συγγραφικής ομάδας Teenγραφείς