ΓΡΑΦΕΙΝ

Το καμάκωμα

Βράδυ Σαββάτου και ξαφνικά ξεπροβάλλει μια ψηλή, ξανθιά οπτασία. Τότε εκείνος μένει με το σαγόνι κρεμασμένο λέγοντας στον εαυτό του: “Τι είναι αυτό, ρε;”. Θαμπώθηκε από την ομορφιά της. Την πλησιάζει σε ακτίνα πέντε μέτρων και κάθεται στο διπλανό τραπέζι. Ύστερα την κοιτάζει επίμονα, eye contact το λεγόμενο, όμως αυτή δεν του δίνει σημασία καμιά, καθώς είναι αφοσιωμένη στο κινητό της. Κάποια στιγμή η κοπέλα φωνάζει τον σερβιτόρο και αφού σημειώνει την παραγγελία πηγαίνει στο τραπέζι του τύπου για να πάρει κι απ’ αυτόν. Αυτός του λέει πως ό,τι πάρει η κοπέλα είναι κερασμένο από εκείνον. Κλασσική κίνηση άντρα gentleman στο καμάκι.

Ο σερβιτόρος επιστρέφει με το ποτό της κοπέλας στον δίσκο και το ακουμπάει στο τραπέζι της. Της επισημαίνει πως είναι κερασμένο από τον κύριο δίπλα. Εκείνη χαμογελάει στον τύπο και εκείνος ανταποδίδει. Στο μεταξύ παίρνει την απόφαση να πάει στο τραπέζι της για να γνωριστούν. Πλησιάζει και της λέει: “Μπορώ να καθίσω μαζί σας;” “Φυσικά,” αποκρίνεται εκείνη. Αυτός κάθεται και συστήνεται:

– Πέτρος Χατζηαναγνώστου, γοητευμένος.

– Marina Romanova, χάρηκα.

– Ξέρετε σας παρατηρούσα για πολλή ώρα και σκεφτόμουν πως δεν έχω αντικρίσει πιο όμορφα μάτια και πιο λαμπερό χαμόγελο από το δικό σας.

– Ωωω ευχαριστώ πολύ, με κολακεύετε.

– Ποια είναι τα σχέδια σας για την έναστρη αποψινή νύχτα;

– Ομολογώ πως τίποτα το σημαντικό.

– Τότε, τι λέτε να περάσουμε μαζί την καλοκαιρινή αυτή νύχτα;

– Με μεγάλη μου χαρά!

Έτσι οι δυο τους πλέον είχαν πολύ χρόνο να γνωριστούν πιο προσωπικά. Όμως, εμάς σε αυτό το σημείο δεν μας πέφτει λόγος να μάθουμε κάτι παραπάνω και να αναφερθούμε σε ανατριχιαστικές λεπτομέρειες.

Σου άρεσε;

Διάλεξε τα αστέρια που επιθυμείς!

Μέσος όρος 4.7 / 5. Σύνολο ψήφων: 13

Δεν υπάρχουν ψήφοι! Γίνε ο πρώτος που θα βάλει αστεράκια.

Γιώργος Φ. Παναγιωτίδης

Μέλος της μαθητικής συγγραφικής ομάδας Teenγραφείς