ΓΡΑΦΕΙΝ

Η επανάληψη

Είναι πάλι στον καθρέπτη της, βλέπει το βασιλικό φόρεμά της. Παίρνει το στέμμα με τα ψεύτικα διαμάντια και το φοράει. Δεν θυμάται όμως ότι το ίδιο έκανε κι εχθές. Βλέπει και παρατηρεί το σώμα της, τις ζάρες από το πρόσωπό της. Έχει μεγαλώσει. Δεν θυμάται πια από τι δημιουργήθηκαν τα σημάδια που έχει στα χέρια της. Θυμάται μόνο τον άνθρωπο που ήταν κοντά της μετά το νοσοκομείο, τον άνδρα της, που της θυμίζει οτιδήποτε ξεχνάει.

Μακάρι να μπορούσε να θυμηθεί τα πάντα, ό,τι έχει περάσει. Κάνει μια βόλτα στο δωμάτιό της και παρατηρεί εικόνες με αυτούς. Βλέπει τις όμορφες στιγμές τους.
Ώσπου μια μελωδία έρχεται κάτω από το παράθυρό της, πλησιάζει και βλέπει τον άνδρα της ντυμένο σαν βασιλιά με μία κιθάρα να παίζει ένα τραγούδι που είχε γράψει μόνο γι’ αυτήν. Έτσι, αφού κατέβηκε και τον βρήκε στην αυλή, της είπε:

«Αυτό το τραγούδι είναι για εσένα, για την πιο όμορφη βασίλισσα. Γιατί αυτό είσαι μια βασίλισσα. Το τραγούδι αυτό είναι το λιγότερο που μπορώ να κάνω για να σε ευχαριστήσω για τα υπέροχα χρόνια που μου χάρισες.

Οι μέρες περνάν και οι βόλτες με τα βασιλικά ρούχα συνεχίζονται. Της είχε υποσχεθεί ότι όταν γεράσει θα την κάνει να νιώθει σαν βασίλισσα. Γιατί γι’ αυτόν θα είναι πάντα το πιο σημαντικό άτομο της ζωής του, θα είναι η βασίλισσά του!

Σου άρεσε;

Διάλεξε τα αστέρια που επιθυμείς!

Μέσος όρος 4.4 / 5. Σύνολο ψήφων: 12

Δεν υπάρχουν ψήφοι! Γίνε ο πρώτος που θα βάλει αστεράκια.

Κατερίνα Χαραλαμπίδου

Μέλος της μαθητικής συγγραφικής ομάδας Teenγραφείς

error: www.grafein.gr